Kapatılan Gediz Üniversitesisi İçin Üniversitemizce Düzenlenen Ek Sınavlara Girecek Olan Öğrenciler

667 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ile Fen-Edebiyat Fakültesine kayıtlı olan ve tüm derslerini alarak mezun aşamasına gelmiş ancak başarısızlık ve ortalama yetersizliği nedeniyle mezun olamayan öğrenciler için ek sınav programları belirlenmiştir.

Aşağıdaki listelerde sınav programları ve öğrenci bazında ödenmesi gereken toplam ücretler belirtilmiştir.

Öğrencilerin sınavlara girebilmesi için ödenmesi gereken toplam ücreti en geç ilk sınav tarihinden bir gün önce ödeyerek dekontunu ilgili Fakülteye teslim etmeleri gerekmektedir. Ödeme yapmayan veya geç ödeme yapan öğrenciler sınavlara alınmayacaktır.

Ödemeler Ziraat Bankası Girne Bulvarı Şubesinde TR390001001903610669545199 IBAN Nolu hesaba yapılacaktır.

İşlemlerin sağlık bir şekilde yürüyebilmesi için ödemeler yapılırken aşağıda belirtilen miktarlar küsuratı ile birlikte yatırılmalı ve ücretin düz hesap olması adına eksik veya fazla ödeme yapılmamalıdır.

Kapatılan Gediz Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi sınav programına ulaşmak için tıklayınız.

Kapatılan Gediz Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi sınav programına ulaşmak için tıklayınız.

Kapatılan Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi sınav programına ulaşmak için tıklayınız.

Öğrenci bazında toplam ücret tutarlarına ulaşmak için tıklayınız. (Tüm Öğrenciler)

NOT: Kapatılan Gediz Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu ile Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin ek sınav programları henüz belirlenmemiştir. Belirlendikten sonra bilahare ilan edilecektir.