İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencilerinin Dikkatine

2017-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunun Özel Koşul ve Açıklamalar Kısmının 809. bakınız maddesine göre İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri akademik ve fiziki altyapı tamamlanıncaya kadar öğrenimlerini Üniversitemizde sürdüreceklerdir.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı kayıt yenileme / derse kayıt işlemleri 11 - 18 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Öğrenciler derslere ubs.ikc.edu.tr/ adresinden kullanıcı adları ve şifreleri ile Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS) Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi'ne giriş yaparak interaktif kayıt yapacaklardır. Sisteme giriş yapıldığında ders kaydı işlemlerinin nasıl yapılacağına dair kılavuza ulaşılacaktır.

Kullanıcı Adınız=Öğrenci Numaranız; Şifreniz=T.C. Kimlik Numaranızdır. (Öğrenci Numaranızı bilmiyorsanız öğrenmek için tıklayınız.)

Ders Kayıt işlemleriniz Danışmanınız tarafından onaylandıktan sonra tamamlanacaktır.

Derse kayıt ile ilgili karşılaşılabilecek sorunların biriminiz öğrenci işlerine bildirilmesi yararınıza olacaktır.

Üniversitemizde geçireceğiniz eğitim-öğretim hayatınız boyunca Üniversitemize ait mevzuata tabi olacaksınız. Bunun için biriminize ait yönergeyi dikkatlice okumanız yararınıza olacaktır.

Derslerin başlaması, sınav tarihleri ve diğer hususlarla ilgili bilgi almak için tıklayınız.