MUAFİYET SINAVLARI DUYURUSU (TÜRK DİLİ, ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ ve TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DERSLERİ)

Üniversitemiz Ortak Zorunlu dersleri muafiyet sınavları aşağıda belirtilen gün ve saatlerde yapılacaktır.

-Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi    : 02.10.2018   saat:10:30    süre 60 dk.

-Türk Dili                                           : 02.10.2018   saat:13:00    süre 60dk.

-Temel Bilgi Teknolojileri                 : 02.10.2018   saat:16:00    süre 40 dk.

* Sınava girilecek derslikler, kayıtlı olduğunuz Fakülte ve Meslek Yüksekokulu sayfalarının duyurular kısmında yayınlanacaktır.

* Sınava bu dersleri ilk defa alacak öğrenciler girecek, daha önceki yıllarda bu dersleri alıp da başarısız olan veya not yükseltmek amacıyla alacak öğrenciler giremeyecektir.

* Sınavlar çoktan seçmeli test olarak optik form kullanılarak yapılacağından sınavda kurşun kalem kullanılacaktır.